2014. november 20., csütörtök

Kritika #61 - One summer in my life...

One summer in my life... 

Kinézett: 

A fejléced nem nagyon nyerte el a tetszésem. A képek igaz, hogy szépen vannak kivág és ráillesztve viszont nagyon sok van és nagyon össze vissza. Ezáltal rendezetlenséget és káoszt kelt. Viszont a betűtípus szépen olvasható. Szerintem mindenképpen cseréld le a fejlécet. 
A blogodon a színek összhangban vannak, ezáltal a harmónia és az összhang is tökéletes. A háttér illik a blogodhoz és a fejléchez is. 
Az oldalakban minden a helyén van. Nagyon tetszett a szereplős oldalad, ahol minden szereplőről kiraktál egy-egy rendezett képet és még írtál is külön külön mindegyikről. A fejezetes oldalad is ötlettes, hisz ez nagy segítség azoknak az olvasóidnak akik mondjuk egy adott fejezetedet vagy az egész történetedet újra akarják olvasni. A "történet" című oldalad is nagy jó lett, megfogott az a rövidke ismertető amit ide írtál. 
A modulok sorrendjén változtatnék egy kicsit, a "Figyelem!!" és a "Blogarchívum" alá a "Kis táborozóim" majd pedig a "csevegj! :)" modult raknám, ezután pedig a "Megjelenítés" és legalulra pedig a "Magamról" modult. 
A betűk mérete és színe is megfelelő, a szöveg tökéletesen olvasható, a szöveg sorkizárt. 


Értékelés: 10/7


Történet: 

Már a Történet című oldaladban olvasható kis előzetes megfogott. Nagyon jól írsz, szépen fogalmazol, bő a szókincsed. Mindent részletesen leírsz, nem sietsz, lényegre törő vagy. Ebből az is következik, hogy igényes munkát adsz ki a kezed közül. Nincs gondolat megállás, szóismétlés, betűtévesztés, stb... 
A részek hossza szerintem jó. 
(Viszont szerintem sűrűbben is feltölthetnéd őket.) 

Értékelés: 10/10


Végezetül a történeted nagyon jó! Megfogja az olvasót, tehát csak gratulálni tudok hozzá. Viszont, szerintem a fejlécet feltétlenül cseréld le és a modulok sorrendjén is változtass. Ezen kivül minden rendben van a blogodon. 


Összesen: 20/17


További sikeres blogolást kívánok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése